Ofte stillede spørgsmål
Mine supportsager
Hjælp og support
Opret bruger - Log ind
Hopregister forside
Søg kanin
Tilføj kanin
Kaninoversigt
Søg fører
Føreroversigt
Søg stald
Tilføj stald
Staldoversigt

Fastgør Hopregisteret til din proceslinje

Facebook, Hotmail, New York Times og mange flere har det, og nu har Hopregisteret det også - mulighed for at fastgøre siden til proceslinjen med Internet Explorer 9/10 og Windows 7/8, som efterfølgende giver adgang til lette genveje og automatiske opdateringer.

Er du interesseret? Så læs videre :-)

Med Hopregisteret fastgjort til din proceslinje vil du automatisk få besked med en rød stjerne, når der er nye resultater tilgængelige i Hopregisteret. Og ved et højreklik på ikonet har du let adgang til de mest brugte sider og de seneste resultater.


For at fastgøre Hopregisteret til din proceslinje skal du gøre følgende:


STEP 1:

Åben Hopregisteret med adressen http://hopregister.kaninhop.dk/ i Internet Explorer 9:STEP 2:

Før musen over fanen med Hopregisteret, tag ved fanen, træk den ned på proceslinjen og slip den der:STEP 3:

Hopregisteret er nu fastgjort til din proceslinje og du vil automatisk få besked om nye resultater med et lille rødt ikon over Hopregisterets ikon, på samme måde som når der er opdateringer fra Facebook. HUSK at siden skal være åben (men gerne minimeret) og du skal være logget ind, for at du automatisk vil modtage opdateringer.

Derudover har du med et højreklik på Hopregisterets ikon let adgang til de mest brugte sider og de seneste resultater, som tydeligt er markeret med et rødt ikon, hvis du endnu ikke har læst dem.Har du endnu ikke Internet Explorer 9, så kan du lære mere om den og hente den på: http://windows.microsoft.com/da-DK/internet-explorer/products/ie/homeKontakt
Kontakt


© Copyright
Design og layout: Rasmus Bjerner
Der tages forbehold for fejl og mangler.